12-02-08

Peter R. De Vries maakt oproer in talkshow

Tegen presentator: "Jij komt onze keiharde afspraken niet na"

Peter R. De Vries heeft weer eens van zich laten horen. Nadat hij de moord op Natalee Holloway ‘oploste' en aankondigde dat hij de parachutemoord ook wil onderzoeken, heeft hij zich gisteren laten opvallen in een populaire Nederlandse tv-talkshow, die live uitgezonden werd.

In de talkshow ‘De Wereld Draait Door' interviewde de host De Vries over de zaak-Holloway. Toen het programma bijna gedaan was, vertelde hij dat De Vries een nieuw boek geschreven had. Plots viel De Vries hem in de rede: "We zouden overigens wat langer praten over mijn boek, heb je beloofd". "Nou ja ...", reageert de presentator verbouwereerd. De Vries vervolgt: "Je kan heel gespeeld doen alsof je van niets weet, maar dit is allemaal kei hard afgesproken!"

De Vries was blijkbaar niet tevreden over het feit dat zijn boek te weinig aandacht had gekregen in de uitzending. De talkshowhost trachtte De Vries wat te kalmeren: "Kijk me niet zo boos aan." Maar De Vries blijft z'n ongenoegen maar uiten. Dan probeert de presentator het nog eens: "Je mag nu gedurende één minuut -  en dat meen ik - je boek promoten, live op televisie."

Maar ook daar ging Peter R. De Vries niet op in: "Neen, zo gaan we het niet doen. We hadden een kei harde afspraak en die kom jij niet na." "Dan zal ik dat straks na de uitzending met jou bespreken. Dit is niets voor tv", antwoordt de presentator. "Het staat allemaal zwart op wit, hoor!" vervolgt De Vries. "Heb ik dan iets ondertekend of zo?" De Vries: "Jij niet, maar je productieleider wel." Daarna besluit de presentator dat het welletjes is geweest en hij beëindigt het programma met de woorden: "Nou ja, ik ga hier mee ophouden, dit is niets voor tv."

Er is de laatste tijd weer heel wat rumoer in de Nederlandse tv-wereld. Afgelopen zaterdag nog duwde Paul De Leeuw in zijn programma ‘Mooi! Weer De Leeuw' een vrouw door een berg champagneglazen. De vrouw kwam er met een diepe snijwond in haar hand nog goed van af. |MF

Commentaren

Dat filmpje is echt super grappig!!!

Gepost door: elwin | 12-02-08

Droge kerel :p Ik zou niet weten wat te zeggen als ik die presentator was!

Gepost door: Ines | 12-02-08

De commentaren zijn gesloten.