07-02-08

Anne De Baetzelier naar Vitaya en Nostalgie

Zal wel nog enkele VTM-programma's presenteren

Anne De Baetzelier

Anne De Baetzelier zal binnenkort programma's presenteren op lifestylezender Vitaya. Haar eerste programma bij de zender zal ‘1 000 seconden' zijn. Bovendien zal ze volgens de krant Het Nieuwsblad ook nog presenteren op de nieuwe commerciële radiozender 'Nostalgie'.

Sinds enige tijd is haar exclusiviteitscontract bij VTM verlopen. Zoals het afgedankte televisiesterren tegenwoordig betaamt, gaat ze dan ook braafjes aan de slag bij Vitaya. Ze zal echter niet exclusief werken voor de zender, zo zal ze bijvoorbeeld nog steeds instaan voor de presentatie van het VTM-programma Tien Om Te Zien.

Het is nog maar zeer de vraag of ze in 2009 nog zal instaan voor de presentatie van het muziekprogramma op VTM. Enerzijds trekt ze door haar overstap naar Vitaya naar de concurrentie van de VMMa. Bovendien gaat ze dan ook nog eens werken voor radiozender Nostalgie, van uitgeversbedrijven Corelio en Concentra, toevallig grote concurrenten van De Persgroep en Roularta Media Group, de twee aandeelhouders van de VMMa.

De Baetzelier, die intussen alweer 43 jaar oud is, zal op Vitaya het vernieuwde ‘1 000 Seconden' presenteren. Het kookprogramma krijgt een nieuwe kok, een nieuw decor en dus ook een nieuwe presentatrice. Zeer waarschijnlijk zal ze ook nog andere lifestyleprogramma's presenteren op de zender. |MF

Commentaren

Nostalgie Ik juich het initiatief toe om ook hier bij ons een 'hopelijk' volwaardige zender Radio Nostalgie te kunnen beluisteren. Ik ken deze zender al ruim 28 jaar door mijn vakanties in Frankrijk.Daar wordt inderdaad muziek gespeeld uit de 60 iger jaren en voornamelijk Franstalig.Zo ook bij onze Waalse collega's.Voor mij hoeft het hier niet enkel Franstalig te zijn, het mag ook Nederlandstalig en Duitstalig, zolang het maar Nostalgische muziek is uit de jaren 60 en 70 (evt.80.) Er was hier indertijd ook een Nederlandstalige Radio Nostalgie, maar buiten de naam had het weinig met Nostalgie te maken. Hopelijk dus ditmaal een ECHTE Radio Nostalgie. Ik kijk er hoopvol naar uit. En oh ja, liefst niet te veel 'gezwets en interviewkes' want daar houdt de Nostalgie-luisteraar niet van. Beter voorkomen dan genezen nietwaar?

Gepost door: pierre Beckers | 10-02-08

De commentaren zijn gesloten.