06-02-08

Anne Marie Gilis weg bij VIJFtv

 Werd relatie met baas haar fataal?

ProSiebenSat.1 MediaVIJFtv-presentatrice Anne Marie Gilis lijkt te moeten boeten voor haar relatie met ProSiebenSat.1-topman Patrick Tillieux. Ze trekt, al dan niet vrijwillig, weg bij de zender.

Het gerucht dat Gilis en Tilieux iets met elkaar zouden hebben, werd in oktober 2007 openbaar gemaakt door het weekblad TV Familie. De relatie tussen de twee zou leiden tot spanningen tussen de personeelsleden van VIJFtv.

Al van bij de start van VIJFtv was Anne Marie erbij. Ze presenteerde de laatavondtalkshow ‘Vijf Laat'. Later presenteerde ze ook het magazine ‘Leefwereld', werkte ze mee aan de oprichting van het jeugdjournaal ‘JAM' en vanaf 18 februari zal ze voor het laatste te zien zijn op VIJFtv met het programma ‘Post Uit België'.

Daarna is het over en uit bij VIJFtv. Of Gilis daarmee definitief breekt met de ProSiebenSat.1 Media Group, is niet echt zeker. Ze zal immers "journalistieke projecten opzetten in München". Ze gaat dus naar Duitsland, waar haar vriend Patrick Tillieux ook werkt. Misschien werkt ze wel mee aan ‘Sat.1-Nachrichten', de nieuwsuitzending van Sat.1 die weldra de concurrentie zal aangaan met Duitsland's best bekeken nieuwsuitzending: ‘Die Taggeschau' op de Duitse openbare zender Das Erste. Verder zou ze ook nog kunnen werken bij de Duitse nieuwszender van ProSiebenSat.1: N24. Een officiële mededeling over haar toekomst heeft Gilis echter nog niet gedaan. |MF

Commentaren

wat hebben wij daar zaken of anne marie gilis nu wel of niet een relatie hebben gehad
sorry maar mediaflandria lijkt steeds meer op een roddelblad ik zal u dan ook meedelen dat karlijn siligem zwanger is ides meire is de gelukkige vader man man man

Gepost door: sam de maeyer | 07-02-08

De commentaren zijn gesloten.