18-01-08

MyVideo.be nu officieel online

 Videosite VT4 en VIJFtv is een feit

MyvideoU kon het als eerste bij ons lezen: eind december melden we u dat ProSiebenSat. Media, het bedrijf achter VT4 en VIJFtv, MyVideo zou lanceren, een soort YouTube. Enkele dagen geleden meldden we u nog dat op die videosite een primeur te zien zou zijn: de eerste echte internetsoap. Vandaag is de site officieel online.

Sinds heden is MyVideo.be 100% online. Deze site, die sterk lijkt op YouTube, startte in 2006 in Duitsland. Momenteel is het de tweede grootste internetgemeenschap van het land. Daarom besloot ProSiebenSat.1 Media, het Duitse concern van VT4 en VIJFtv, dat men met MyVideo naar het buitenland moest trekken.

En zo startte eerder al MyVideo Nederland. Vanaf nu is dus ook MyVideo Vlaanderen een feit. Op de site zullen filmpjes van gebruikers te zien zijn. Om geen volledige YouTubekloon te zijn, zullen VT4 en VIJFtv ook exclusieve content plaatsen op de site. Bloopers of nooit eerder vertoonde scènes uit VT4- en VIJFtv-programma's worden gratis aan de internetgebruiker aangeboden.

Maar er is meer. ProSiebenSat.1 komt met een heuse internetsoap, een primeur voor Europa. Op de Nederlandse en de Vlaamse MyVideo zal ‘2000 Antwerpen' vanaf 28 januari te zien zijn. De hoofdrolspeler is de Nederlander Jim Bakkum. Er zullen ook Vlaamse BV's te zien zijn. Het gerucht doet de ronde dat ondermeer Ann Ceurvels en Tom Van Landuyt een rol zullen vertolken in de soap. VT4 bevestigt noch ontkent het bericht. Ook zouden de kijkers kunnen beslissen wat er in de soap gebeurt. |MF

UPDATE:

Maarten Bosmans (Flikken) en Ann Ceurvels spelen al zeker mee in 2000 Antwerpen (Bron: SBS Shownieuws, SBS6). De andere acteurs worden op 21 januari aan het publiek voorgesteld.

Commentaren

Toch wel tamelijk grote namen. Allé ik verbaas me er toch over.

Gepost door: Ines | 18-01-08

De commentaren zijn gesloten.