27-12-07

Films en series op JIM

Steeds minder muziek op 'muziekzender'

JIM1De Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa) investeert meer in haar jongerenzender JIM. Het tv-station legt minder en minder de nadruk op muziek en wordt meer en meer een ‘volwaardige zender'. Naast een hele hoop nieuwe series, zullen er - verrassend - ook films te zien zijn op JIM.

De VMMa is volop bezig met zich te herprofileren. In 2007 waren de radiozenders aan de beurt, 2008 is het jaar van de herprofilering van de VMMa-tv-zenders VTM, KANAALTWEE en JIM. Binnenkort wordt ook kinderzender Jetix gelanceerd.

Over het (ver)nieuw(d)e KANAALTWEE en VTM is weinig geweten. VTM zal zich waarschijnlijk nog iets jonger profileren. Wat men precies gaat doen met KANAALTWEE, is niet geweten. Jongerenzender JIM ziet er steeds meer uit als een volwaardig tv-net.

JIM zal in het voorjaar van 2008 enkele nieuwe series uitzenden. Ten eerste is er ‘Entourage', een populaire Amerikaanse reeks over een jongen die graag acteur wil worden in Hollywood. Ook zal JIM de vroegere KANAALTWEE-serie ‘Joey' opnieuw een kans geven. Deze spin-off van ‘Friends' kon eerder geen potten breken op het tweede net van de VMMa, maar nu krijgt het dus een nieuwe kans bij JIM. Tenslotte is ook de serie ‘American Dad' weldra te zien.

Ook zullen er nieuwe realityreeksen vertoond worden. Zo is er de vierde reeks van ‘The Simple Life' met Paris Hilton en Nicole Ritchie. Vervolgens is er ‘The Block'. Niet het VT4-verbouwingsprogramma, maar wel een realityreeks over een groep jongemannen die een hotel voor wintertoerisme willen openen. In ‘Rock Of Love' gaat Bret Michael van de groep ‘Poison' op zoek naar een lief. Verder is VJ Dimi er weer met een nieuw seizoen van ‘We Like To Party'.

De meest verrassende verandering is het feit dat er vanaf 8 januari elke dinsdag een film te zien zal zijn op JIM. Elke dinsdagavond om 20u30 zal er eentje uitgezonden worden. Als eerste is er de komedie ‘National Lampoon Presents: Dorm Daze'. |MF

15:54 Gepost door MediaFlandria in VMMa | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vmma, media, jim, film, mediamaatschappij, vlaamse, televisie, tv |  Facebook |

Commentaren

feestdagen Namens het djsite-team wensen we iedereen fijne feestdagen toe. Mediaflandria , doe zo verder.
Ik kom hier regelmatig eens kijken.
Groetjes

Gepost door: djsite | 28-12-07

De commentaren zijn gesloten.