26-11-07

StuBru-DJ's opnieuw in 'glazen huis'

Peter Van De Veire en co zamelen opnieuw geld in 

glazen huis stubruNa het grote succes van vorig jaar, zal radiozender Studio Brussel ook dit jaar een glazen huis in Leuven bewonen ten voordele van een goed doel.

Naar Nederlands voorbeeld sloten 3 StuBru-DJ's zich vorig jaar gedurende enkele dagen op in een glazen huis op het Martelarenplein in Leuven. In het glazen huis maakten ze 24 uur op 24 live radio. Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Ook dit jaar zal Studio Brussel de actie organiseren.

Vorig jaar werd er € 2,4 miljoen ingezameld voor de landmijnenproblematiek in de wereld. Dit jaar zal men geld inzamelen rond de problematiek rond drinkbaar water in ontwikkelingslanden. Van 19 december tot en met kerstavond (24 december) laten Peter Van De Veire, Tomas De Soete en Siska Schoeters zich vrijwillige opsluiten. Schoeters vervangt Christof Lambrechts die voor het Eén-infotainmentmagazine ‘Koppen' een reportage zal draaien in Namibië, waar er veel waterschaarste is. Eén zendt niet alleen een gepaste reportage uit in ‘Koppen', ze zullen ook een grootse slotshow organiseren op 24 december, wanneer de radiopresentatoren hun glazen huis weer verlaten.

Schoeters kijkt er al naar uit: "Ik vind het erg spannend. Vorig jaar zat ik tijdens ‘Music For Life' in Nederland, dus ik weet niet goed wat ik moet verwachten." Ook ‘anciens' Peter Van De Veire en Tomas De Soete kijken reikhalzend uit naar de actie: "We gaan er zo onbevangen mogelijk aan beginnen." |MF

Commentaren

glazenhuies in den haag minden srtaat van den haag
glazenhuies
3fm
streden
armelanden
water geld geven
veel
succes
dj,s
van 3fm
grotjes
van
alek vidakovic

Gepost door: alek vidakovic | 11-12-07

De commentaren zijn gesloten.