25-10-07

VIJFtv-presentatrice heeft relatie met P7S1-topman

ProSiebenSat.1 MediaHet rommelt bij de medewerkers van VIJFtv. Presentatrice Anne-Marie Gillis blijkt een relatie te hebben met Patrick Tillieux, de voormalige baas van VT4 en VIJFtv. Dat valt niet bij iedereen in goede aarde.

Tillieux is niet zomaar de baas van VIJFtv. Hij is een van de topmanagers van de nieuwe Europese mediagroep ProSiebenSat.1 Media, het huwelijk tussen SBS Broadcasting Group en de voormalige Duitse televisiegroep ProSiebenSat.1 Media. ProSiebenSat.1 beheert tientallen tv- en radiozenders in heel Europa, waaronder VIJFtv en VT4 bij ons.

Het gerucht dat de twee een relatie hebben, doet al een hele tijd de ronde. Het weekblad ‘TV Familie’ hing de roddel nu aan de grote klok. Bij VT4 en VIJFtv wil men alvast niet reageren. Op de opmerking dat Bettina Geysen bij de VRT een stap achteruit moest zetten, toen bleek dat ze een relatie had met Aimé van Hecke, antwoordt de zegsman van ProSiebenSat.1 Belgium: “De VRT is een openbare instelling, ProSiebenSat.1 een commerciële.” |MF

De commentaren zijn gesloten.