18-10-07

VIJFtv's 'Outback Luke' stopt per direct

Lien kelderHet programma ‘Outback Luke’, dat gepresenteerd wordt door Lien Van De Kelder en te zien is op VIJFtv, wordt per direct stopgezet. De reeks scoorde te weinig kijkers.

Op 1 november zal VIJFtv het datingprogramma herlanceren, vanaf de eerste aflevering. Afgelopen maandag keken er maar 72 000 kijkers naar het programma dat in volle primetime liep. “Dat is uiteraard veel te weinig”, geeft VIJFtv toe. “We hebben de concurrentie van ‘Boer zkt. Vrouw’ en ‘Aspe’ op VTM zwaar onderschat.”

Het programma kreeg eerder al kritiek. Kijkers vonden dat Lien Van De Kelder de voice-over niet behoorlijk deed. Daarom besloot ProSiebenSat.1 dat Lien de voice-over voortaan moest overlaten aan een man. Officieel omdat ‘een mannenstem beter past bij het programma.’

Gisteren maakte ProSiebenSat.1 ook al bekend dat een ander programma, ‘Slimmer Dan Een Kind Van 10’ op VT4, uit primetime gehaald wordt. Ook dit programma scoorde ondermaats. |MF

Commentaren

Gaat niet goed met VT4/VijfTV: eerst Slimmer dan een kind dat wordt verplaatst, en nu Outback Luke. Blijft het in Nederland wel te zien op Net5?

Met Net5 gaat het trouwens ook best slecht. Het programma "Gezond weer op" bijvoorbeeld. Dat wordt bij ons ook van de buis gehaald wegens te weinig kijkers!

Gepost door: elwin | 18-10-07

De commentaren zijn gesloten.