07-09-07

Slecht debuut voor Goedele Liekens

goedele LiekensGisteren maakte Goedele Liekens haar debuut bij VT4. Haar programma ‘Slimmer dan een Kind van 10?’ scoorde 223 691 kijkers. Goed voor een marktaandeel van maar 9.5%.

De krant ‘De Standaard’ heeft het programma al afgebroken, compleet met de grond gelijk gemaakt. Velen hebben kritiek op het feit dat de kandidaat nogal ‘speciaal’ deed. Tijdens het programma bewees hij twee keer dat hij erg veel van bier houdt. Het was ook duidelijk dat hij voor de uitzending ook al wat gedronken had, dat gaf hij trouwens zelf toe. Echt dronken was hij niet, maar hij was toch wel heel vrolijk.

Het kijkcijfer was ook redelijk laag. 223 691 kijkers, dat is evenveel als de 100ste herhaling van ‘Friends’ vorige week haalde. Ook het marktaandeel was laag: 9.5%. Goedele Liekens had zeker een beter debuut kunnen maken. Benieuwd of ze volgende keer beter zal scoren … |MF

Commentaren

Ik vind dit helemaal geen slecht cijfer voor haar aangezien de concurrentie van VTM (phaedra) en canvas (canvascrack).

Proficiat Goedele.!

Gepost door: VTM | 08-09-07

Niet slecht Ik vind het idd ook geen slecht cijfer. Maar het kon wel veel beter. Na zoveel reclame, én met Goedele, maar ik heb niet gekeken, omdat het programma zelf me niet aanstaat, én ik heb naar Phaedra gekeken :)

Gepost door: Dres | 08-09-07

Ze deed het goed, maar geef ze toch aub een ander programma! Laat Cara ofzo dit doen...

Gepost door: MichielDW | 08-09-07

VT4 is toch ook een veel kleinere zender dan VTM? Kun je toch niet verwachten dat VT4 ineens een topmarktaandeel heeft?!

Gepost door: elwin | 08-09-07

Elwin, niemand spreekt hier over een Topmarktaandeel, maar 223 691 kijkers voor een nieuw programma in het najaar waarvoor ze veel reclame hebben gemaakt, kon wel beter,

Gepost door: Dres | 09-09-07

Goedele past er niet

Gepost door: Jimmy | 09-09-07

De commentaren zijn gesloten.