07-08-07

Goedele Liekens presenteert VT4-quiz

najaar2007P7S1

ProSiebenSat.1 MediaNiet enkel VRT en VMMa maken zich op voor het najaar. De Vlaamse tak van ProSiebenSat.1 (VT4 en VIJFtv) wordt meer en meer een vast waarde in het Vlaamse medialandschap. Dit najaar beloven ze nog sterker uit de hoek te komen dan anders al het geval is. 

Lien Van de Kelder presenteert realityshow

 

‘Thuis’-actrice Lien Van de Kelder verblijft as we speak in Australië. Samen met Art Rooijakkers, presentator van de Nederlandse ProSiebenSat.1-zender Net5, is ze volop bezig met de opnames voor het VIJFtv-programma ‘Outback Luke’. In dat realityprogramma trachten 12 Vlaamse en Nederlandse vrouwen het hart te winnen van ene Luke Brooks. Het is de eerste presentatie-opdracht voor Van de Kelder.

 

Goedele Liekens debuteert op VT4 met quiz

 

Onlangs ruilde Goedele Liekens VTM in voor VT4. Afgelopen week meldden we u reeds dat VT4 een nieuwe quiz zal uitzenden: ‘Slimmer dan een kind van 10’. Vandaag melden enkele dagbladen dat Liekens de rol van presentatrice op zich zal nemen.

 

‘Slimmer dan een kind van 10’ is oorspronkelijk een Amerikaanse quiz. “Een volwassen persoon moet tien vragen beantwoorden die recht komen uit de schoolboeken van de lagere school. Als de kandidaat kan bewijzen dat hij of zij slimmer is dan een kind uit de lagere school, mag hij of zij naar huis met 100 000 euro. De vragen zijn echter niet simpel, voor een volwassene dan toch …” vertelt Kristof Demasure, de woordvoerder van ProSiebenSat.1. |MF

De commentaren zijn gesloten.