17-07-07

VT4 én Pro7 'Love To Entertain You'

VT4Pro7a

VT4 maakt gebruik van de zwakke positie van VTM om zich te profileren als dé Vlaamse, commerciële zender bij uitstek. Ze maken zich dan ook nu al klaar voor het najaar van 2007. VT4 gebruikt de slogan van hun Duits zusje ProSieben.

Gisteren nam VT4 een imagospot op in Antwerpen. Alle sterren van VT4 waren aanwezig, waaronder Félice, Goedele Lieksens, Hans Otten, enz., samen met 30 andere mannen en vrouwen die figureren in de clip.

Allen riepen ze de nieuwe slogan van VT4: ‘We love to entertain you’. Dat is exact dezelfde slogan die gebruikt wordt door de Duitse zender ProSieben, die net als VT4 deel uitmaakt van de nieuwe Europese mediagroep ProSiebenSat.1 Media, ontstaan uit SBS Broadcasting Group en ProSiebenSat.1.

In juni maakte de toen nog enkel Duitse televisiegroep ProSiebenSat.1 bekend dat het SBS Broadcasting overnam. SBS had toen VT4 en VIJFtv in haar handen. Er ontstond een nieuwe Europese mediagroep: ‘ProSiebenSat.1’, die de tweede grootste is in heel Europa, na de RTL Group.

Na een maand worden de gevolgen van de overname duidelijk: ProSiebenSat.1 Duitsland wil starten met een Duitse vrouwenzender naar voorbeeld van VIJFtv en VT4 ‘leent’ de slogan van ProSieben. In de toekomst zullen er waarschijnlijk ook programma’s van ProSieben.Sat1-zenders Sat.1, ProsSieben, Kabel Eins en 9Live! Bij ons te zien zijn op VT4 en VIJFtv. |MF

Vanaf heden verandert de categorie 'SBS Belgium' in 'ProSiebenSat.1 Media'

Commentaren

Ze moeten bij VTM beginnen opletten hoor... ben benieuwd naar filmpje. Maar dat is voor najaar... nog even wachten

Gepost door: MichielDW | 17-07-07

De commentaren zijn gesloten.