16-07-07

'The Block Oostende' start vroeger

debrekers

Het VT4- reality- en bouwprogramma ‘The Block’ trekt weg uit Antwerpen en slaat haar ‘tenten’ op in Oostende.

De vierde editie van het verbouwprogramma zal plaatsvinden in de Gelijkheidstraat te Oostende. De vorige edities vonden allemaal plaats in de provincie Antwerpen.

De opnamen voor deze nieuwe reeks startte afgelopen zaterdag al, twee dagen vroeger dan gepland. “De vorige kandidaten hadden alles op voorhand al gepland. Door de kandidaten onverwacht vroeger dan gepland te laten beginnen, willen we een nieuw soort spanning creëren. Dat is veel boeiender voor de kijker thuis”, ligt presentatrice Hanne Troonbeeckx toe.

 De nieuwe reeks van ‘The Block’ is waarschijnlijk in het najaar te zien bij VT4. |MF

Commentaren

flauwe zever ik woon op twee huizen van de block in geleikheidstraat 1 en alles is opgezet spel de auto's stonden alle vier om de hoek te wachten dus alles is vals, de block bewoners zijn er ook maar één of twee keer per week, alleen wanneer de camera er is anders blijven ze thuis ( dit is het begin misschien verbeterd het met de tijd ) maar toch, je ziet alleen aannemers werken

Gepost door: arne | 09-08-07

Die ene van antwerpen hoop ik niet tegen te komen : "Dit is een groot dorp"... wel ik hoop dat de Oostendse aannemers hem es goe liggen hebben ;)

Gepost door: Koen | 05-09-07

och da is ne idioot, laat hem doen, hij weet nie beter, halverwege t program geeft hij toch al op

Gepost door: isabel | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.