30-06-07

MEDIA-COLUMNIST GEZOCHT

MediaFlandria250

MediaFlandria groeit volop. Enkele dagen geleden vierden we onze allereerste verjaardag. Gedurende dit jaar zijn we van een amateuristische blog uitgegroeid naar een degelijke tv-blog. Op minder dan een jaar tijd schopten we het zelfs tot de top 30 van de meest bezocht SkynetBlogs!

We willen blijven vernieuwen, om zo onze lezers nog meer te plezieren. Daarom willen we binnenkort starten met een column over media en televisie in het bijzonder. Daarom zijn we op zoek naar een columnist.

Kan jij een column schrijven? Heb je veel interesse in televisie, kijkcijfers, marktaandelen, tv-programma’s … Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Stuur een column over een zelfgekozen onderwerp (i.vm. televisie uiteraard) naar ons e-mailadres mediaflandria@hotmail.com. Als jouw column ons bevalt, kunnen we je vragen om onze vaste columnist te worden.

Je kiest dan zelf om de hoeveel dagen/weken je een column instuurt naar ons (een dagelijks column is ook weer niet de bedoeling en ook een vierjaarlijks column zien we niet zitten. Een wekelijkse of tweewekelijkse column is ideaal).

Het schrijven van het MediaFlandriacolumn vraagt ook enige verantwoordelijkheid; het is niet de bedoeling dat u al na twee weken wilt stoppen met het schrijven van de column. Als u toch wilt stoppen, vragen wij u om ons dit uitgebreid op voorrand te laten weten.

Insturen dus, die columns, naar mediaflandria@hotmail.com!

Update: We hebben reeds een columnist gevonden. Onze zoektocht is dus afgelopen, u moet geen columns meer in te sturen.

19:52 Gepost door MediaFlandria in Andere | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Toffe Blog Hallo zeer toffe blog moet ik zeggen :)
dat van mij is nog wat amateuristish :)

Gepost door: Gespot | 01-07-07

Toffe Blog Hallo zeer toffe blog moet ik zeggen :)
dat van mij is nog wat amateuristish :)

Gepost door: Gespot | 01-07-07

De commentaren zijn gesloten.