29-06-07

"Belgacom beliegt klanten!"

DVDs

Deze week kondigde BelgacomTV aan dat men weldra films direct zou aanbieden als ze op dvd verschijnen. De Vereniging Home Entertainment beweert nu dat Belgacom liegt en haar klanten een rad voor ogen draait.

Belgacom zei dat ze een contract afgesloten hadden waardoor ze films direct digitaal konden uitlenen via BelgacomTV, wanneer deze films op dvd verschijnen. De Vlaamse videotheekuitbaters reageren furieus. “Belgacom liegt!” roepen ze allen in koor.

“Het gaat hier louter om een experiment. Het is niet meteen zo dat het om een langdurig project gaat. Belgacom misleidt haar klanten”, laat de Verenigin Home Entertainment, die alle videotheekuitbaters verenigt. |MF

Commentaren

Hey Ja, als dit werkelijk zo zou zijn dat ze meteen films aanbieden die op dvd verschijnen dan hebben de videotheken daar veel baat bij, hoewel ik me eigenlijk afvraag of een videotheek nog zo intrek is...Tegenwoordig kopen mensen gewoon de originele dvd's of ze downloaden die of via zo'n dergelijk iets...

Mij doet het alvast niets, zelfs zouden ze direct op de televisie worden uitgebracht dan nog zou ik de dvd ervan kopen, mjah wat wil je als verzamelaar :-)

Nog een fijn weekend toegewenst,
mvg Movieworld.

Gepost door: Movieworld | 30-06-07

Offtopic Nu RTL Tien overgenomen heeft, komt er een vierde RTL zender in Nederland. Die zender gaat RTL8 heten. Hier het logo:
http://www.rtl.nl/experience/rtlnl/components/images/logo_RTL8_CMYK426.jpg

We hebben nu dan RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8.

Gepost door: Mark | 30-06-07

De commentaren zijn gesloten.