14-05-07

Goedele Liekens naar VT4 en VIJFtv!

goedele Liekens

Mediafiguur Goedele Liekns heeft eindelijk gekozen tussen VRT, VMMa en SBS. Liekens trekt weg bij VTM en stapt over naar SBS Belgium, het moederbedrijf van VT4 en VIJFtv.

Goedele deed al maanden zeer geheimzinnig bij welke zender ze zou gaan presenteren. VTM, Eén, VT4: ze sloot absoluut niets uit. Nu heeft ze eindelijk gekozen. Haar keuze is toch een verrassing te noemen. Algemeen werd aangenomen dat Goedele zou kiezen voor een ‘grote’ zender zoals Eén of VTM, maar nu kiest Liekens voor SBS Belgium, de holding boven VT4 en VIJFtv.

 

“Ik sta echt te popelen om opnieuw te presenteren. Ik wou dat het liefst doen bij VT4 en VIJFtv, omdat beide zenders dynamiek uitstralen”, zegt ze. Goedele zal dit najaar al te zien zijn in een programma van VIJFtv of VT4.

 

Ze werkte al sinds de start van de zender bij VTM. Ze presenteerde er onder andere ‘Goedele’ en ‘Recht Van Antwoord’. Sinds enkele jaren heeft ze ook haar eigen productiehuis ‘JokFoe’ dat programma’s maakt zoals ‘De Planckaerts’.

 

VTM-programmadirecteur Jan Segers wenst Goedle het beste toe. “Goedele was aan iets anders toe, na 18 jaar voor ons gewerkt te hebben”, zegt Segers. “We konden de ideeën van VTM en Goedele niet op één lijn krijgen. Daarom is het beter dat onze wegen scheiden. Hoe je het ook draait of keert, Goedele is één van de iconen van VTM en ze zal nog een sterke figuur blijven in medialand.” |MF

20:23 Gepost door MediaFlandria in ProSiebenSat.1 Media | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sbs, vtm, goedele liekens |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.